Για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού και τα τεχνικά προβλήματα που δυσκολευουν την υποβολή αιτήσεων

Δημοσιεύτηκε στις

Όπως ενημέρωσε με νέο δελτίο τύπου ο ΟΑΕΔ, σήμερα το βράδυ λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών για το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού. Τις τελευταίες μέρες και με κορύφωση τη σημερινή, το site του ΟΑΕΔ και πιο συγκεκριμένα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του, κυριολεκτικά «σέρνονται». Έχουμε αρκετές καταγγελίες από εργαζόμενους που δε μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους, δυσκολεύονται στην επισύναψη αρχείων για τα διάφορα δικαιολογητικά που απαιτούνται, τους πετάει το σύστημα «εκτός».

Το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού βρίσκεται πίσω από τις σημερινές ανάγκες των εργατικών-λαϊκών οικογενειών,  με την απορροφητικότητα του είναι ιδιαίτερα μικρή και με χιλιάδες εργαζόμενους να παραμένουν αιώνια “επιλαχόντες” καθώς κόβονται από τα ασφυχτικά κριτήρια.

Παρ’ όλα αυτά έστω και σε αυτό το κουτσουρεμένο πρόγραμμα πρέπει να έχουν απρόσκοπτα πρόσβαση όλοι οι εργαζόμενοι. Ζητάμε να δοθεί παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να αποφορτιστεί το σύστημα.

Περισσότερα

Απαράδεκτη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και παράνομη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη καταδικάζει τη δολοφονία Παλαιστίνιου εργάτη από τον ισραηλινό στρατό κατοχής

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη καταγγέλλει τη νέα δολοφονία Παλαιστίνιου εργάτη από τα...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψη της κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εικόνες από το παράνομο οικισμό Ισραηλινών εποίκων Μπέιτ Ελ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψή της στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εκφράζοντας την...