Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου : Στο κηποθέατρο “Αυριακός” 23-25 Ιούλη η παράσταση “Η αληθινή απολογία του Σωκράτη”

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου προσπαθεί να στηρίξει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της τέχνης τη στιγμή μάλιστα που όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία.

Μετά την επιτυχημένη παράσταση «Ελευθερία. Ο ύμνος των Ελλήνων»  από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο λόφο του Στράνη που διοργάνωσε το Εργατ/κό Κέντρο  με ελεύθερη είσοδο συνεχίζουμε με την παράσταση:

« Η αληθινή απολογία του Σωκράτη»   του Κώστα Βαρναλη.

Μια συμπαραγωγή του πολυχώρου πολιτισμού «Μηχανουργείο» και της θεατρικής εταιρείας «Αντίμετρο», σε σκηνοθεσία του Γεράσιμου Ντάβαρη στο κηποθέατρο «Αυριακός» 23-24-25 Ιουλίου και ώρα 21:30 .

Όλα τα μέλη των σωματείων της δύναμης του Εργατ/κού Κέντρου έχουν την δυνατότητα  να παρακολουθήσουν την παράσταση με μειωμένο εισιτήριο 12€.

Κρατήσεις θέσεων:6980642189

 

Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομενων Ιδιωτικου Τομέα νομού Πέλλας με θέμα: «Ασφάλεια και Υγεία στους Χώρους Δουλειάς»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομενων Ιδιωτικου Τομέα νομού Πέλλας με θέμα...

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας συμμετέχει στο μεγάλο Πανελλαδικό – Παλλαϊκό συλλαλητήριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 5 Σεπτέμβρη

Όλες και όλοι στο μεγάλο Πανελλαδικό - Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ...

ΠΟΕΕΠ: Όλοι 5 Σεπτέμβρη στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο – Υψώνουμε φωνή αντίστασης ενάντια στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της εργοδοσίας

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΔΙΑΛΗΛΩΝΟΥΜΕ  στις  5  Σεπτέμβρη,  ΟΛΟΙ και  ΟΛΕΣ  στο Πανελλαδικό  Συλλαλητήριο,  στις  17.00 ...