Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Οι πολιτιστικές δράσεις του Εργατικού Κέντρου συνεχίζονται με προβολή ταινιών

Δημοσιεύτηκε στις

Και κάπως έτσι, μετά από 6 μήνες και 36 προτάσεις βιβλίων τόσο για ενήλικες, όσο και για τους μικρούς μας φίλους, οι «Βιβλιοπροτάσεις» του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου πηγαίνουν διακοπές. Ραντεβού ξανά το φθινόπωρο.

Καθώς όμως η ανάγκη του ανθρώπου για ψυχαγωγία, η δίψα του για γνώση και η αγωνία του για έκφραση δεν μπορούν να «πνιγούν» και να «κρυφτούν» πίσω από τα δεκάδες αδιέξοδα που μας βάζει η σημερινή κοινωνία, οι πολιτιστικές δράσεις του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ συνεχίζονται με την έναρξη προβολών ταινιών του «Cine Εργατικόν».

Πρώτος σταθμός στον φετινό, 3ο κύκλο προβολών είναι την Τετάρτη 21 Ιούλη, στις 8:45μμ, στο αίθριο του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ, με ταινία αφιερωμένη στον παλικαρίσιο αγώνα του κουβανικού λαού απέναντι στο εξοντωτικό εμπάργκο των ΗΠΑ, που χρησιμοποιούν την πανδημία για να ανατρέψουν τις κατακτήσεις της κουβανικής επανάστασης.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Spot για την Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 19 Ιουλίου

  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Δεν χαρίζουμε τις Κυριακές και τη ζωή μας για τα κέρδη των...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης: Να μη συγκαλυφθεί έγκλημα που οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου στο Άργος

Να μη συγκαλυφθεί το νέο, κρατικό έγκλημα, που οδήγησε στη δολοφονία του 20χρονου στο...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας: Για τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Σωματείου

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Με μεγάλη συμμετοχή και αύξηση των ψηφισάντων ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου...