Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Οι πολιτιστικές δράσεις του Εργατικού Κέντρου συνεχίζονται με προβολή ταινιών

Δημοσιεύτηκε στις

Και κάπως έτσι, μετά από 6 μήνες και 36 προτάσεις βιβλίων τόσο για ενήλικες, όσο και για τους μικρούς μας φίλους, οι «Βιβλιοπροτάσεις» του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου πηγαίνουν διακοπές. Ραντεβού ξανά το φθινόπωρο.

Καθώς όμως η ανάγκη του ανθρώπου για ψυχαγωγία, η δίψα του για γνώση και η αγωνία του για έκφραση δεν μπορούν να «πνιγούν» και να «κρυφτούν» πίσω από τα δεκάδες αδιέξοδα που μας βάζει η σημερινή κοινωνία, οι πολιτιστικές δράσεις του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ συνεχίζονται με την έναρξη προβολών ταινιών του «Cine Εργατικόν».

Πρώτος σταθμός στον φετινό, 3ο κύκλο προβολών είναι την Τετάρτη 21 Ιούλη, στις 8:45μμ, στο αίθριο του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ, με ταινία αφιερωμένη στον παλικαρίσιο αγώνα του κουβανικού λαού απέναντι στο εξοντωτικό εμπάργκο των ΗΠΑ, που χρησιμοποιούν την πανδημία για να ανατρέψουν τις κατακτήσεις της κουβανικής επανάστασης.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...