Εργατικό Κέντρο Σάμου : Άρνηση του Υπουργού Βρούτση να μιλήσει με το Εργατικό Κέντρο για τους σεισμοπαθείς

Δημοσιεύτηκε στις

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Εργατικού Κέντρου να επικοινωνήσει με τον υπουργό Εργασίας, ακόμα και σήμερα, αυτός κρύβεται και δηλώνει ότι είναι πολύ απασχολημένος πότε με το ένα και πότε με το άλλο.

          Στους βιομήχανους, όμως, πάντα βρίσκει χρόνο και στέκεται «απίκο» σε ότι του ζητήσουνε, είτε με ραβασάκια είτε προφορικά και κάνει νομοσχέδια τις απαιτήσεις τους.

          Καταδικάζουμε τη στάση του και 25 μέρες μετά το φονικό σεισμό που έπληξε το νησί μας απαιτούμε να πάρει άμεσα τις όποιες αποφάσεις χρειάζονται για ν’ ανοίξει η πλατφόρμα αναστολών των εργαζομένων με ισχύ από 1/11/2020 και να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στο 100%.

          ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 26 Νοέμβρη

Περισσότερα

ΕΚ Τρικάλων – Ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 31/8 για την προετοιμασία συμμετοχής στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Την Δευτέρα 31/8/2026 το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων θα κάνει ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου...

Ανακοίνωση ΣΕΑΑΝ – ΕΝΙΑΙΟΥ για το πρόγραμμα “Πρωσοπικός Βοηθός”

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες. Από σήμερα 26 Αυγούστου και για «τρείς μήνες»;;; με...

Σωματείο Εμποροϋπάλληλων & Υπάλληλων σε Σχέση Ιδιωτικού δικαίου Ν.Καρδιτσας – Ούτε «Λευκή Νύχτα», ούτε «Μαύρη Παρασκευή», ούτε δουλειά την Κυριακή!

Ούτε «Λευκή Νύχτα», ούτε «Μαύρη Παρασκευή», ούτε δουλειά την Κυριακή! Για την «Λευκή Νύχτα» που...