Εργατικό Κέντρο Σάμου : Άρνηση του Υπουργού Βρούτση να μιλήσει με το Εργατικό Κέντρο για τους σεισμοπαθείς

Δημοσιεύτηκε στις

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Εργατικού Κέντρου να επικοινωνήσει με τον υπουργό Εργασίας, ακόμα και σήμερα, αυτός κρύβεται και δηλώνει ότι είναι πολύ απασχολημένος πότε με το ένα και πότε με το άλλο.

          Στους βιομήχανους, όμως, πάντα βρίσκει χρόνο και στέκεται «απίκο» σε ότι του ζητήσουνε, είτε με ραβασάκια είτε προφορικά και κάνει νομοσχέδια τις απαιτήσεις τους.

          Καταδικάζουμε τη στάση του και 25 μέρες μετά το φονικό σεισμό που έπληξε το νησί μας απαιτούμε να πάρει άμεσα τις όποιες αποφάσεις χρειάζονται για ν’ ανοίξει η πλατφόρμα αναστολών των εργαζομένων με ισχύ από 1/11/2020 και να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στο 100%.

          ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 26 Νοέμβρη

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων MONDELEZ: Ανακοίνωση για το δυστύχημα – έγκλημα στο εργοστάσιο BIOLANTA

Η έκρηξη στο εργοστάσιο “ΒΙΟΛΑΝΤΑ” στα Τρίκαλα, που οδήγησε στον θάνατο πέντε εργάτριες-μανάδες και...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Για το εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο «ΒΙΟΛΑΝΤΑ» στα Τρίκαλα

Το Σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους συναδέλφους των...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Όλοι στην απεργία στις 6 Φλεβάρη

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στηρίζει και συμμετέχει στην Παμπειραϊκή 24ωρη απεργία που κήρυξε το...