Εργατικό Κέντρο Σάμου : Άρνηση του Υπουργού Βρούτση να μιλήσει με το Εργατικό Κέντρο για τους σεισμοπαθείς

Δημοσιεύτηκε στις

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Εργατικού Κέντρου να επικοινωνήσει με τον υπουργό Εργασίας, ακόμα και σήμερα, αυτός κρύβεται και δηλώνει ότι είναι πολύ απασχολημένος πότε με το ένα και πότε με το άλλο.

          Στους βιομήχανους, όμως, πάντα βρίσκει χρόνο και στέκεται «απίκο» σε ότι του ζητήσουνε, είτε με ραβασάκια είτε προφορικά και κάνει νομοσχέδια τις απαιτήσεις τους.

          Καταδικάζουμε τη στάση του και 25 μέρες μετά το φονικό σεισμό που έπληξε το νησί μας απαιτούμε να πάρει άμεσα τις όποιες αποφάσεις χρειάζονται για ν’ ανοίξει η πλατφόρμα αναστολών των εργαζομένων με ισχύ από 1/11/2020 και να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στο 100%.

          ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 26 Νοέμβρη

Περισσότερα

Άρθρο του Δ. Φλυτζάνη, Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου

ΔΕΘ 2026: 500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ Αυτό είναι το «μέρισμα» για τους εργαζόμενους του ΕΣΥ; Η κυβέρνηση...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Από το συλλαλητήριο στην Ικαρία ενόψει ΔΕΘ

«Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία - Καμία θυσία για τον πόλεμο...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ Δαφνί: 16 Σεπτέμβρη Ημερίδα για τα δύο χρόνια από την εφαρμογή του Νόμου για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Ενιαίος Σύλλογος...