Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Αλληλεγγύη στο Λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζει την κλιμάκωση της επίθεσης απέναντί του από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με αεροπορικές επιδρομές, χτυπήματα ενάντια σε διαδηλωτές κ.ά. Αυτή η επίθεση γίνεται με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ, που στηρίζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς και αποκλεισμούς, που δημιουργούν ασφυξία στον παλαιστινιακό λαό.

Μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αναβάθμισαν όλα αυτά τα χρόνια τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ και δεν υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Δεκέμβρη του 2015, για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η ισραηλινή σφαγή και κατοχή. Συμπαραστεκόμαστε στον παλαιστινιακό λαό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ισραηλινή βαρβαρότητα.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση της Κυριακής 16ης Μάη που καλεί η ΕΕΔΥΕ, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία με κατάληξη στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

 

Περισσότερα

Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας: για την απαράδεκτη καθυστέρηση στην πληρωμή των τακτικών και πρόσθετων εφημεριών

Οι γιατροί των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας του νομού Πέλλας είμαστε ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για...

Σωματείο Εργαζομένων ICAP : Ανακοίνωση για την απόλυση μονογονέα εργαζόμενης

Η ICAP ΑΠΟΛΥΕΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ! Η ICAP ξεπέρασε για άλλη μία...

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Καταγγελία για βία και τρομοκρατία σε βάρος εργαζομένων γυναικών στην ΕΑΒ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την απαράδεκτη, τρομοκρατική, βίαιη και κατ’ επανάληψη προσβλητική...