Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Αλληλεγγύη στο Λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζει την κλιμάκωση της επίθεσης απέναντί του από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με αεροπορικές επιδρομές, χτυπήματα ενάντια σε διαδηλωτές κ.ά. Αυτή η επίθεση γίνεται με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ, που στηρίζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς και αποκλεισμούς, που δημιουργούν ασφυξία στον παλαιστινιακό λαό.

Μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αναβάθμισαν όλα αυτά τα χρόνια τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ και δεν υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Δεκέμβρη του 2015, για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η ισραηλινή σφαγή και κατοχή. Συμπαραστεκόμαστε στον παλαιστινιακό λαό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ισραηλινή βαρβαρότητα.

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση της Κυριακής 16ης Μάη που καλεί η ΕΕΔΥΕ, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία με κατάληξη στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...