Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής: 12 Μάη όλοι στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 7μ.μ.

0

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής, συμμετέχει σήμερα στο συλλαλητήριο των διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις στα Προπύλαια στις 7μμ.

Τώρα είναι η ώρα μαζικά οι εργαζόμενοι να απαιτήσουμε απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς.

Τώρα είναι η ώρα, που Κυβέρνηση της ΝΔ «τρέχει» να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή την κατάπτυστη Συμφωνία για τις βάσεις που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό ορμητήριο με αποτέλεσμα να εμπλέκει τον λαό μας σε νέες περιπέτειες και κινδύνους, οι εργαζόμενοι να βάλουμε την υπογραφή μας στις εξελίξεις και να απαιτήσουμε με μια φωνή: Έξω η Ελλάδα από τα ιμπεριαλιστικά σφαγεία! Να αποσυρθεί τώρα η συμφωνία για τις βάσεις! Να διαλέξουμε το δικό μας στρατόπεδο, αυτό της ειρήνης και της φιλίας των λαών!

Ο εργαζόμενος λαός της χώρας μας να μην ανεχτεί, για λογαριασμό της πλουτοκρατίας που τρέχει να πάρει κομμάτι από την λεία, όπως οι εφοπλιστές για τις μπίζνες για το αμερικάνικο LNG που θα ακριβοπληρώσει ο λαός, όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, που διαχρονικά μπλέκουν ολοένα και πιο βαθιά τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Να μην ανεχτεί η γη, η θάλασσα και ο αέρας της χώρας μας να δίνονται στους δολοφόνους που χρόνια τώρα σφάζουν λαούς και εδώ στην περιοχή μας(Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Παλαιστίνη, Συρία κα). Να μην ανεχτεί να γίνει ο ίδιος και τα παιδιά του συμμέτοχος στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην αντιπαράθεση με την Κίνα και τη Ρωσία για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς.

Καμιά εμπλοκή στους πολέμους των ιμπεριαλιστών. Όλοι την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 7μμ στα Προπύλαια.Προσυγκέντρωση6:15μμ Ομόνοια.

Να διεκδικήσουμε ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά:

  • Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.
  • Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
  • Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!
Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.