Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Για τον θάνατο εργαζομένου στην ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του 54χρονου συναδέλφου σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κατά την διάρκεια της εργασίας του. Εκφράζει επίσης θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του.

Είναι επιτακτικό ζήτημα να διαλευκανθούν τάχιστα οι συνθήκες θανάτου του συναδέλφου μας από τους αρμόδιους φορείς. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ώστε να παρθούν μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των εργαζομένων, την ουσιαστική τήρηση μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας σε κάθε εργοστάσιο και υπηρεσία, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: Όλοι 12 Γενάρη στα Δικαστήρια

Πάρτε πίσω την άδικη και εκδικητική συνδικαλιστική απόλυση του προέδρου του προσωρινού ΔΣ του...

Σωματείο ΔΕΛΤΑ Ν. Αττικής: Όλοι στην απεργία 13 Γενάρη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ 12 ΓΕΝΑΡΗ 23:00μμ-ΛΗΞΗ...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου “Ρόζα Ιμβριώτη”: Αποφάσεις συνεδρίασης διοικητικού συμβουλίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στη συνεδρίασή του στις 8/1 συζήτησε, εκτίμησε κι...