Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Για τον θάνατο εργαζομένου στην ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του 54χρονου συναδέλφου σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κατά την διάρκεια της εργασίας του. Εκφράζει επίσης θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του.

Είναι επιτακτικό ζήτημα να διαλευκανθούν τάχιστα οι συνθήκες θανάτου του συναδέλφου μας από τους αρμόδιους φορείς. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ώστε να παρθούν μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των εργαζομένων, την ουσιαστική τήρηση μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας σε κάθε εργοστάσιο και υπηρεσία, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Δράμας: Τιμούμε το Πολυτεχνείο δυναμώνοντας την αλληλεγγύη μας στους λαούς όλου του κόσμου

Πραγματοποιήθηκε εχτές η συγκέντρωση για την 52η επέτειο   από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου...

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία! Να μην περάσει η απόλυση

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους! Πάρτε πίσω τώρα την απόλυση! Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καταγγέλλει...

Σωματεία Δυτικής Αττικής: Κάλεσμα 1η Δεκέμβρη σε σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων του Θριασίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 μ.μ....