Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Για τον θάνατο εργαζομένου στην ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του 54χρονου συναδέλφου σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κατά την διάρκεια της εργασίας του. Εκφράζει επίσης θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του.

Είναι επιτακτικό ζήτημα να διαλευκανθούν τάχιστα οι συνθήκες θανάτου του συναδέλφου μας από τους αρμόδιους φορείς. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ώστε να παρθούν μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των εργαζομένων, την ουσιαστική τήρηση μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας σε κάθε εργοστάσιο και υπηρεσία, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Περισσότερα

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Καμία διευκόλυνση για πολεμικές επιχειρήσεις από ελληνικό έδαφος, θάλασσα και αέρα

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 8 Οκτώβρη σύσκεψη στα πλαίσια της 2ης Διεθνούς Μέρας Δράσης των Λιμενεργατών στις 30 Οκτώβρη

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τα σωματεία μέλη του, τα σωματεία του δημόσιου και...