Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Για τον θάνατο εργαζομένου στην ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του 54χρονου συναδέλφου σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κατά την διάρκεια της εργασίας του. Εκφράζει επίσης θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του.

Είναι επιτακτικό ζήτημα να διαλευκανθούν τάχιστα οι συνθήκες θανάτου του συναδέλφου μας από τους αρμόδιους φορείς. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ώστε να παρθούν μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των εργαζομένων, την ουσιαστική τήρηση μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας σε κάθε εργοστάσιο και υπηρεσία, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Δεν θα συνηθίσουμε έναν κόσμο όπου οι μαθητές μας ασφυκτιούν, θα παλέψουμε να τον αλλάξουμε

Δεν θα συνηθίσουμε έναν κόσμο όπου οι μαθητές μας ασφυκτιούν θα παλέψουμε να τον αλλάξουμε! Η...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 17 Μάη

43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 17 Μάη Ξεσηκωνόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την...

Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη 16 Μάη στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Λογιστών

 Γονείς και κηδεμόνες, Ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων σας καλεί...