Εργατικό Κέντρο Λαμίας : Για τον θάνατο εργαζομένου στην ΒΙΠΕ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του 54χρονου συναδέλφου σε εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας κατά την διάρκεια της εργασίας του. Εκφράζει επίσης θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του.

Είναι επιτακτικό ζήτημα να διαλευκανθούν τάχιστα οι συνθήκες θανάτου του συναδέλφου μας από τους αρμόδιους φορείς. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ώστε να παρθούν μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας όλων των εργαζομένων, την ουσιαστική τήρηση μέτρων Υγιεινής και Ασφάλειας σε κάθε εργοστάσιο και υπηρεσία, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Να γίνει δική μας υπόθεση ο αγώνας για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων

Να γίνει δική μας υπόθεση ο αγώνας για την προστασία της υγείας και ασφάλειας...

Αγωνιστική Ενότητα COCA COLA: Εκλογική διακήρυξη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι. Η Αγωνιστική Ενότητα συμμετέχει στις εκλογές του Σωματείου με εμπιστοσύνη στη δύναμη των...

Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς: Για την ανακαίνιση των παθολογικών κλινών

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην πρακτική διάλυση των δύο...