Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει !

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε τη διεύθυνση της «ΠΙΝΔΟΣ» που για άλλη μια φορά απαγορεύει με θράσος την ενημέρωση των εργαζομένων από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Στο πλευρό της βρήκε πρόθυμους, για άλλη μια φορά, τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές της «ΠΙΝΔΟΣ», που από το πρωί κλείνοντας τις πόρτες του εργοστασίου απαγόρευσαν  την είσοδο, αναλαμβάνοντας χρέη χωροφύλακα απέναντι στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

Απέναντί τους έχουν τους εργάτες όλου του Νομού!

Είναι γνωστή η εργοδοσία της «ΠΙΝΔΟΣ» για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επιβάλλει στους εργαζόμενούς της. Γι’ αυτό φοβάται την ενημέρωση και φτάνει στο σημείο να μηνύει τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Είναι αυτοί που άφησαν τους εργάτες απροστάτευτους μέσα στον κορονοϊό. Είναι οι ίδιοι που απέλυσαν το συνάδελφο που απήργησε διεκδικώντας μέτρα προστασίας. Είναι αυτοί που αρνούνται την εγγραφή στο σωματείο εργαζόμενης που 17 χρόνια τώρα είναι εργάτρια της «ΠΙΝΔΟΣ».

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο λαός των Ιωαννίνων βγάζει συμπεράσματα. Οι αγώνες των εργατών δείχνουν το δρόμο, όπως οι αγώνες των εργαζομένων της e-food, του MarketIn,  που ανοίγουν δρόμο για την οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς! Οι εργαζόμενοι της «ΠΙΝΔΟΣ» έχουν όπλο στις επερχόμενες εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, το ψηφοδέλτιο των εργαζομένων που δε δειλιάζουν, που δεν είναι με την εργοδοσία.

Η σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δε θα περάσει, οι εργαζόμενοι της πόλης θα δώσουν μαχητικό παρόν στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο στις 10 Νοέμβρη στις 6:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία. Ο Νόμος έκτρωμα Χατζιδάκη θα μείνει στα χαρτιά.

 

 

Περισσότερα

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζόμενων ICAP Outsourcing Solutions για την απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει την αργία της Καθαράς Δευτέρας

Ως Σωματείο Εργαζομένων ICAP, καταγγέλλουμε την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει την κατ’ έθιμον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για το θάνατο των δύο εργαζομένων από την Εύβοια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια 28 Φλεβάρη

Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια που προκήρυξαν Εργατικά Κέντρα το Σάββατο 28...