Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει !

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε τη διεύθυνση της «ΠΙΝΔΟΣ» που για άλλη μια φορά απαγορεύει με θράσος την ενημέρωση των εργαζομένων από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Στο πλευρό της βρήκε πρόθυμους, για άλλη μια φορά, τους εργοδοτικούς συνδικαλιστές της «ΠΙΝΔΟΣ», που από το πρωί κλείνοντας τις πόρτες του εργοστασίου απαγόρευσαν  την είσοδο, αναλαμβάνοντας χρέη χωροφύλακα απέναντι στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου.

Απέναντί τους έχουν τους εργάτες όλου του Νομού!

Είναι γνωστή η εργοδοσία της «ΠΙΝΔΟΣ» για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επιβάλλει στους εργαζόμενούς της. Γι’ αυτό φοβάται την ενημέρωση και φτάνει στο σημείο να μηνύει τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων. Είναι αυτοί που άφησαν τους εργάτες απροστάτευτους μέσα στον κορονοϊό. Είναι οι ίδιοι που απέλυσαν το συνάδελφο που απήργησε διεκδικώντας μέτρα προστασίας. Είναι αυτοί που αρνούνται την εγγραφή στο σωματείο εργαζόμενης που 17 χρόνια τώρα είναι εργάτρια της «ΠΙΝΔΟΣ».

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο λαός των Ιωαννίνων βγάζει συμπεράσματα. Οι αγώνες των εργατών δείχνουν το δρόμο, όπως οι αγώνες των εργαζομένων της e-food, του MarketIn,  που ανοίγουν δρόμο για την οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς! Οι εργαζόμενοι της «ΠΙΝΔΟΣ» έχουν όπλο στις επερχόμενες εκλογές το ψηφοδέλτιο της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, το ψηφοδέλτιο των εργαζομένων που δε δειλιάζουν, που δεν είναι με την εργοδοσία.

Η σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δε θα περάσει, οι εργαζόμενοι της πόλης θα δώσουν μαχητικό παρόν στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο στις 10 Νοέμβρη στις 6:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία. Ο Νόμος έκτρωμα Χατζιδάκη θα μείνει στα χαρτιά.

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας: 10 Φλεβάρη Τετράωρη στάση εργασίας και πορεία στο Υπουργείο Αμύνης

Οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα αποδεχθούμε καμία...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Όλοι στο Συλλαλητήριο 13 Φλεβάρη στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα και την ίδια μέρα υποδεχόμαστε τους αγρότες

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 13.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Συλλαλητήριο και στάση εργασίας στις 13 Φλεβάρη ενάντια στο άθλιο νομοσχέδιο για τις ΣΣΕ

Συλλαλητήριο και στάση εργασίας την Παρασκευή 13 Φλεβάρη, για να μην ψηφιστεί το άθλιο...