Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : 26 Ιούλη ανοιχτή σύσκεψη 8μ.μ. στο Θεατράκι (Σκάλα)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας να συμμετάσχουν στη σύσκεψη τη Δευτέρα 26 Ιούλη 8μμ στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ (ΣΚΑΛΑ).

Οι 3 πανεργατικές απεργίες κόντρα στην κυβέρνηση, στους επιχειρηματικούς ομίλους, στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό άνοιξαν μια νέα σημαντική σελίδα στην ιστορία των εργατικών αγώνων της χώρας μας.

Η εκτίμηση των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων, η συγκέντρωση της πείρας και των συμπερασμάτων ενάντια στο νόμο έκτρωμα της κυβέρνησης που καταργεί εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα πρέπει να γίνει κτήμα του κάθε συνδικάτου, να φτάσει στους χώρους δουλειάς ,σε κάθε εργαζόμενο. Χρειάζεται να οργανώσουμε την πάλη μας σχεδιασμένα, να ακυρωθεί στην πράξη ο νόμος έκτρωμα και να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.

Σχεδιάζουμε την αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων απέναντι στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υπόθεση και προϊόν «τζόγου».

Απέναντι στην ένταση της επίθεσης του κεφαλαίου και του κράτους του, οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων και των οικογενειών τους.

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...