Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : 26 Ιούλη ανοιχτή σύσκεψη 8μ.μ. στο Θεατράκι (Σκάλα)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας να συμμετάσχουν στη σύσκεψη τη Δευτέρα 26 Ιούλη 8μμ στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ (ΣΚΑΛΑ).

Οι 3 πανεργατικές απεργίες κόντρα στην κυβέρνηση, στους επιχειρηματικούς ομίλους, στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό άνοιξαν μια νέα σημαντική σελίδα στην ιστορία των εργατικών αγώνων της χώρας μας.

Η εκτίμηση των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων, η συγκέντρωση της πείρας και των συμπερασμάτων ενάντια στο νόμο έκτρωμα της κυβέρνησης που καταργεί εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα πρέπει να γίνει κτήμα του κάθε συνδικάτου, να φτάσει στους χώρους δουλειάς ,σε κάθε εργαζόμενο. Χρειάζεται να οργανώσουμε την πάλη μας σχεδιασμένα, να ακυρωθεί στην πράξη ο νόμος έκτρωμα και να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.

Σχεδιάζουμε την αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων απέναντι στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υπόθεση και προϊόν «τζόγου».

Απέναντι στην ένταση της επίθεσης του κεφαλαίου και του κράτους του, οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων και των οικογενειών τους.

Περισσότερα

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Παίρνουμε δύναμη από τους αγώνες των μαθητών και φοιτητών στη Γαλλία, των νέων στην Ισπανία. 13 Οκτώβρη κινητοποίηση στο Σύνταγμα

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ! ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΡΑ!  ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ  ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ...

Σωματείο Καθαριστριών Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Η ασφάλεια μαθητών και εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΓΚΡΑΒΑ: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Οι επανειλημμένες αναφορές για οσμή...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας: Σύσκεψη 18 Οκτώβρη για την υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς

18 Οκτώβρη 6.30μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας Συζητάμε και οργανώνουμε τη δράση...