Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : 26 Ιούλη ανοιχτή σύσκεψη 8μ.μ. στο Θεατράκι (Σκάλα)

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης μας να συμμετάσχουν στη σύσκεψη τη Δευτέρα 26 Ιούλη 8μμ στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ (ΣΚΑΛΑ).

Οι 3 πανεργατικές απεργίες κόντρα στην κυβέρνηση, στους επιχειρηματικούς ομίλους, στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό άνοιξαν μια νέα σημαντική σελίδα στην ιστορία των εργατικών αγώνων της χώρας μας.

Η εκτίμηση των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων, η συγκέντρωση της πείρας και των συμπερασμάτων ενάντια στο νόμο έκτρωμα της κυβέρνησης που καταργεί εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα πρέπει να γίνει κτήμα του κάθε συνδικάτου, να φτάσει στους χώρους δουλειάς ,σε κάθε εργαζόμενο. Χρειάζεται να οργανώσουμε την πάλη μας σχεδιασμένα, να ακυρωθεί στην πράξη ο νόμος έκτρωμα και να ξηλωθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.

Σχεδιάζουμε την αποφασιστική απάντηση των εργαζομένων απέναντι στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς και το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υπόθεση και προϊόν «τζόγου».

Απέναντι στην ένταση της επίθεσης του κεφαλαίου και του κράτους του, οργανώνουμε τις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων και των οικογενειών τους.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Kαταδικάζει την απαράδεκτη ποινή εις βάρος του στρατευμένου Αναστάσιου Στάμου

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταδικάζει την απαράδεκτη ποινή εις βάρος του στρατευμένου Αναστάσιου Στάμου...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Μεσσηνίας: Για την απεργιακή κινητοποίηση στο ΣΕΠΕ

Σήμερα, μέρα απεργίας στην κλάδο, το συνδικάτο μας πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο τμήμα Επιθεώρησης...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: 11 Μάρτη Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για τους ειδικευόμενους γιατρούς

Το Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ αποφάσισε Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για τους ειδικευόμενους γιατρούς στις 11...