Ένωση Οικοδόμων Αιτωλοακαρνανίας : Καλούμε  όλους τους συναδέλφους οικοδόμους να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες  του σωματείου

0
image_pdfimage_print

 Την Τρίτη 15 Ιούνη πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση  του σωματείου μας .

Η συμμετοχή των συναδέλφων έδειξε  ότι ο κλάδος  των  οικοδόμων  ακόμα και σε δύσκολες  συνθήκες  συμβάλει  στην ισχυροποίηση  του  κινήματος.

Με τη συζήτηση  που έγινε  εκτιμήσαμε  τη δράση  μας το προηγούμενο διάστημα  και βάλαμε  νέα καθήκοντα,   οργανώνοντας την πάλη μας,   για να μπορέσουμε  να αντιμετωπίσουμε  την επίθεση  που δέχονται οι εργαζόμενοι  .

Το  νομοσχέδιο τερατούργημα που ψηφίστηκε από  την κυβέρνηση της Ν.Δ.  δεν πρόκειται  να το  νομιμοποιήσουμε  και θα παλέψουμε  να ακυρωθεί στην πράξη.

Γνωρίζοντας  τις δυσκολίες  που υπάρχουν ένα και μόνο δρόμο έχουμε , την οργάνωση  της πάλης , για να επιβάλουμε  τις  διεκδικήσεις μας . Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας , μαζί με το υπόλοιπο ταξικό κίνημα  και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια .

Καλούμε  όλους τους συναδέλφους οικοδόμους  να πάρουν μαζικά μέρος  στις αρχαιρεσίες  του σωματείου  που θα  πραγματοποιηθούν  το επόμενο διάστημα και να συμβάλουν  συνολικότερα στην επιτυχία  και την  ισχυροποίηση του σωματείου .

Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από την Εφορευτική Επιτροπή   το επόμενο διάστημα.

Share.

Comments are closed.