Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας : 27 Ιούλη όλοι στην πύλη του νοσοκομείου Χαλκίδας. Απαιτούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΗ, 5.30μμ

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

 

            Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας και συμμετέχει στην κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου, ως απάντηση στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού.

            Στηρίζουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις των υγειονομικών για μονιμοποίηση των συμβασιούχων, για ένταξη στα ΒΑΕ, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, για ενίσχυση του συστήματος υγείας και όχι συγχωνεύσεις νοσοκομείων, για ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Οι διεκδικήσεις αυτές ανταποκρίνονται σε αυτό που έχουμε ανάγκη σήμερα, σε αυτό που είναι αναγκαίο για την περίθαλψή μας με ή χωρίς πανδημία. Πόσο μάλλον τώρα που διανύουμε το τέταρτο κύμα, με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να μην επαρκούν για να καλύψουν τα περιστατικά, να έχουν εξοντωθεί.

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Για την οργάνωση μαθητικών – φοιτητικών συλλαλητηρίων στις 26 Φλεβάρη

3 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Όλοι 28 Φλεβάρη στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

 Καλούμε τους ναυτεργάτες να περιφρουρήσουν την απεργία και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του...

Σωματεία Φορείς Νέας Ιωνίας: Όλοι στη συγκέντρωση 27 Φλεβάρη στις 7μμ στην πλ. Σημηριώτη

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!  Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ  Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! 28 ΦΛΕΒΑΡΗ...