Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας : 27 Ιούλη όλοι στην πύλη του νοσοκομείου Χαλκίδας. Απαιτούμε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΗ, 5.30μμ

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

 

            Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, στηρίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας και συμμετέχει στην κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου, ως απάντηση στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού.

            Στηρίζουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις των υγειονομικών για μονιμοποίηση των συμβασιούχων, για ένταξη στα ΒΑΕ, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, για ενίσχυση του συστήματος υγείας και όχι συγχωνεύσεις νοσοκομείων, για ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Οι διεκδικήσεις αυτές ανταποκρίνονται σε αυτό που έχουμε ανάγκη σήμερα, σε αυτό που είναι αναγκαίο για την περίθαλψή μας με ή χωρίς πανδημία. Πόσο μάλλον τώρα που διανύουμε το τέταρτο κύμα, με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να μην επαρκούν για να καλύψουν τα περιστατικά, να έχουν εξοντωθεί.

Περισσότερα

Άρθρο του Δ. Φλυτζάνη, Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου

ΔΕΘ 2026: 500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ Αυτό είναι το «μέρισμα» για τους εργαζόμενους του ΕΣΥ; Η κυβέρνηση...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Από το συλλαλητήριο στην Ικαρία ενόψει ΔΕΘ

«Δώστε λεφτά για μισθούς, Υγεία και Παιδεία - Καμία θυσία για τον πόλεμο...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ Δαφνί: 16 Σεπτέμβρη Ημερίδα για τα δύο χρόνια από την εφαρμογή του Νόμου για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην Ημερίδα που διοργανώνει ο Ενιαίος Σύλλογος...