Ανακοίνωση του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου για τις εξελίξεις στην ¨ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ”

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες

   Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα στις 19:00 μ.μ. εκδόθηκε με διαδικασία εξπρές η απόφαση του δικαστηρίου που κρίνει παράνομη και καταχρηστική την 48ωρη απεργία στο εργοστάσιο «Αφοί Βλάχου».

   Στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην «Αφοί Βλάχου» αντιπαρατίθενται όλοι οι μηχανισμοί του αστικού κράτους, με τους αντεργατικούς νόμους που ψήφισαν και αξιοποιούν οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση. Η αστυνομία και η «τυφλή δικαιοσύνη» είναι πάντα στη διάθεση της εργοδοσίας, όπως αποδείχτηκε και σήμερα με την απόφαση του προέδρου του δικαστηρίου.

   Παρ’όλη την τρομοκρατία, που δέχονται οι εργαζόμενοι, στέκονται ακόμη ενωμένοι κι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το δίκαιο αίτημα τους να γυρίσει στην δουλειά ο συνάδελφος τους Μέντης Δαμασκηνός, μέλος της σωματειακής επιτροπής στην επιχείρηση και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής.

   Ο αγώνας συνεχίζεται με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου με την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 22.00 την Πέμπτη 18/7, έως τις 22.00 του Σαββάτου 20/7.

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκης: Στις 13 Μάη, οι δημόσιοι υπάλληλοι απεργούμε

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Λεφτά για μισθούς, υγεία και παιδεία, ούτε...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : 23 Μάη Πανελλαδική Κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή στο Σύνταγμα

Πανελλαδική Κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή Σάββατο 23 Μάη στην Αθήνα στις 11 το πρωί...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Αλληλεγγύη στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 13 Μάη

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει και εκφράζει την αλληλεγγύη του στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία...