Αλληλεγγύη στο Λαό και τους Εργαζόμενους της Κολομβίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ, εκφράζει την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον λαό και τους εργαζόμενους της Κολομβίας που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από τις 28 Απρίλη ενάντια στο αντιλαϊκό φορολογικό σχέδιο της κυβέρνησης Ντούκε.

Η Κυβέρνηση Ντούκε, κάτω από την πίεση των λαϊκών κινητοποιήσεων προχωρά με ελιγμούς αλλά και καταστολή. Από την μια μιλά για απόσυρση του νομοσχεδίου, από την άλλη οι δυνάμεις καταστολείς επιτίθενται με βία στις λαϊκές-εργατικές κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό νεκρών, εκατοντάδες τραυματίες και συλληφθέντες.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων της Κολομβίας, στον συνεχιζόμενο αγώνα τους ενάντια στην φτώχεια, την κρατική καταστολή και την καπιταλιστική εκμετάλλευση.

 

Περισσότερα

00:17:29

Η Συνέντευξη Τύπου και το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης του ΠΑΜΕ 2026 – 2027(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου  Για τη συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης 2026–2027  Αλλάζουμε την...
00:04:53

Παρέμβαση του Νίκου Μαυροκέφαλου στην ΕΡΤnews για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...
00:04:48

Παρέμβαση του Αλέκου Περράκη στο ERTNews Radio για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Παρέμβαση του Αλέκου Περράκη στο ERTNews Radio για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)  Τα...