Αλληλεγγύη στο Λαό και τους Εργαζόμενους της Κολομβίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ, εκφράζει την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον λαό και τους εργαζόμενους της Κολομβίας που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από τις 28 Απρίλη ενάντια στο αντιλαϊκό φορολογικό σχέδιο της κυβέρνησης Ντούκε.

Η Κυβέρνηση Ντούκε, κάτω από την πίεση των λαϊκών κινητοποιήσεων προχωρά με ελιγμούς αλλά και καταστολή. Από την μια μιλά για απόσυρση του νομοσχεδίου, από την άλλη οι δυνάμεις καταστολείς επιτίθενται με βία στις λαϊκές-εργατικές κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό νεκρών, εκατοντάδες τραυματίες και συλληφθέντες.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του λαού και των εργαζομένων της Κολομβίας, στον συνεχιζόμενο αγώνα τους ενάντια στην φτώχεια, την κρατική καταστολή και την καπιταλιστική εκμετάλλευση.

 

Περισσότερα

Νέα κλοπή και ληστεία σε βάρος των εργαζομένων και του λαού η αύξηση των διοδίων

Η κυβέρνηση, με αξιοθαύμαστη συνέπεια, φροντίζει να μπει το 2026 με… αυξήσεις και στα...

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Βολιβίας

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στη Συνομοσπονδία Εργατών Βολιβίας, στους εργαζόμενους και τις...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της USB και των εργαζομένων στο Εμπόριο στην Ιταλία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην USB και στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες...