Αλληλεγγύη στην Γενική Απεργία των εργαζομένων της Ινδίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του με την Γενική Απεργία των εργαζομένων της Ινδίας στις 28-29 Μάρτη.

Οι εργαζόμενοι της Ινδίας, έχοντας στην πρώτη γραμμή τα συνδικάτα μέλη της ΠΣΟ, κλιμακώνουν την δράση τους που προηγήθηκε με κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια και κλαδικές και τοπικές απεργίες προχωρώντας σε Πανινδική Γενική Απεργία για 2 μέρες στις 28-29 Μάρτη. Οι εργαζόμενοι της Ινδίας απεργούν ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Κυβέρνησης Μόντι διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων, του λαϊκού εισοδήματος, καθολική κοινωνική ασφάλιση κ.α.

Ο αγώνας των εργατών σε όλο τον κόσμο είναι κοινός για να μην πληρώσουν οι λαοί την κρίση, τους ανταγωνισμούς και τους πολέμους των μονοπωλίων. Και στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα προετοιμάζουν μαχητικά Γενική Απεργία στις 6 Απρίλη.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Ινδίας και εκφράζει την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στην διήμερη Γενική Απεργία των εργατών της Ινδίας

Περισσότερα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το συγκρότημά του στις 27 Ιούνη

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη και το...

Σε Λευκάδα και Ζάκυνθο Το θέατρο από εργάτες για εργάτες

Το Σάββατο 6 Ιουνίου το «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» στήνει τη σκηνή του...

Μήνυμα του ΠΑΜΕ προς το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών του Βιετνάμ (VGCL)

Αγαπητοί σύντροφοι, Το ΠΑΜΕ, εκ μέρους των συνδικάτων της Ελλάδας, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στην...