Αλληλεγγύη στην Απεργία σε Υγεία, Μεταφορές, Σχολεία στις 25 Νοέμβρη στην Ιταλία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στην Συνδικαλιστική Οργάνωση USB Ιταλίας ενόψει της Εθνικής Απεργίας σε Υγεία, Μεταφορές, Σχολεία και Προσχολική Αγωγή στις 25 Νοέμβρη.

Οι γιατροί, οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς βρίσκονται εδώ και μήνες στην πρώτη γραμμή στην μάχη ενάντια στην πανδημία, για την στήριξη των συνανθρώπων μας.

Οι κυβερνήσεις και στην Ελλάδα και στην Ιταλία δεν εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο που κερδήθηκε το καλοκαίρι μετά την πρώτη φάση της πανδημίας για να στηρίξουν τους σημαντικούς αυτούς τομείς. Έτσι σήμερα, βρισκόμαστε στο 2ο κύμα της πανδημίας σε πιο δύσκολη κατάσταση με νέες τραγικές συνέπειες εξαιτίας των πολιτικών που δίνουν προτεραιότητα στα κέρδη των επιχειρήσεων αντί της ζωής των εργαζομένων.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση οι εργαζόμενοι της Ιταλίας θα πραγματοποιήσουν Απεργία σε Δημόσια Υγεία, Μεταφορές, Σχολεία και Προσχολική Αγωγή στις 25 Νοέμβρη ενώ στην Ελλάδα τα συνδικάτα έχουν καλέσει Απεργία σε όλους τους κλάδους στις 26 Νοέμβρη για να υπερασπιστούμε τις ζωές, την υγεία και τα δικαιώματα μας.

Ο αγώνας των εργαζομένων της Ιταλίας είναι και δικός μας αγώνας.

Αλληλεγγύη στην Απεργία της USB  στις 25 Νοέμβρη

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και παράνομη προσωρινή κράτηση της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ από δυνάμεις ασφαλείας...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη καταδικάζει τη δολοφονία Παλαιστίνιου εργάτη από τον ισραηλινό στρατό κατοχής

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη καταγγέλλει τη νέα δολοφονία Παλαιστίνιου εργάτη από τα...

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψη της κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εικόνες από το παράνομο οικισμό Ισραηλινών εποίκων Μπέιτ Ελ(ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψή της στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εκφράζοντας την...