Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Αλληλεγγύη με τον Λαό της Κούβας ενάντια σε ΗΠΑ-ΕΕ

0

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις προβοκατόρικες, υπονομευτικές προσπάθειες των ιμπεριαλιστικών κέντρων ενάντια στο λαό της Κούβας.

Ενώ το φονικό εμπάργκο και οι απροκάλυπτες επεμβάσεις των ΗΠΑ ενάντια στον Λαό της Κούβας συνεχίζονται και κλιμακώνονται, η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (DROI) του Ευρωκοινοβουλίου δίνει βήμα σε μηχανισμούς και οργανώσεις που δρουν για την υπονόμευση των κατακτήσεων και των επιτυχιών της Κουβανικής Επανάστασης πίσω από την μάσκα του «αγωνιστή» για δημοκρατία και ελευθερία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση που τσακίζει τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων, απαγορεύει την δράση των συνδικάτων, συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, εγκλωβίζει πρόσφυγες ενώ δίνει άλλοθι και συνεργάζεται με φασιστικές-ακροδεξιές οργανώσεις στηρίζει και επεκτείνει την βρώμικη προπαγάνδα των ΗΠΑ ενάντια στο νησί του Τσε και του Φιντέλ.

Καταδικάζουμε τις προσπάθειες και τα ψέματα των ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό του λαού της Κούβας στον αγώνα ενάντια στο φονικό εμπάργκο, για την οικοδόμηση της κοινωνίας χωρίς καπιταλιστική εκμετάλλευση.

Η Κούβα δεν είναι μόνη! Μέχρι τη Νίκη!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.