AIUTUC Ινδίας Μήνυμα Αλληλεγγύης στο σωματείο ΣΕΜΛΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί σύντροφοι,

Η All India United Trade Union Centre (AIUTUC), μια οργάνωση που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους της Ινδίας, καταδικάζει σθεναρά και καταγγέλλει την τρομοκρατική πράξη που διαπράχθηκε από τη διοίκηση της EDILMAK εκτοξεύοντας απειλές – εξαναγκασμούς – αθέμιτες εργασιακές πρακτικές σε βάρος των εργαζομένων και συνδικαλιστικών στελεχών, αρνούμενη του βασικού δικαιώματος στην υγιεινή και ασφάλεια, μέτρων ασφάλειας για τους εργαζόμενους που είναι αποδεκτά σε ολόκληρο τον κόσμο, προφανώς με απώτερο σκοπό να φιμώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους.

Μας δίνει τεράστια δύναμη που οι ανθρακωρύχοι με επικεφαλής το σωματείο τους ΣΕΜΛΑ πρόβαλαν αποφασιστική ισχυρή αντίσταση με αγώνες προκειμένου να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους, καθώς και την ανάκληση της απόλυσης του προέδρου της.

Εκ μέρους των εκατομμυρίων εργαζομένων της Ινδίας, εκφράζουμε τη θερμή υποστήριξη και αλληλεγγύη στους ανθρακωρύχους για τη νόμιμη και δίκαιη πάλη τους για ένα γνήσιο αίτημα οπλισμένο με το πνεύμα της ενότητας της εργατικής τάξης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Συντροφικά δικός σας

Shankar Dasupta

Γενικός Γραμματέας της

All India United Trade Union Centre (AIUTUC)

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Με τη συλλογική δράση των ναυτεργατών δεν πέρασε η φίμωση των σωματείων μας

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡOΒΛΗΜΑΤΑ & ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ  Δίνοντας συνέχεια στις παρεμβάσεις μας, τα...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής – Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Όλοι στην απεργία 18 Αυγούστου έξω από τα γραφεία της TEXAN

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 π.μ. ΕΞΩ...

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Για τις εξελίξεις στην Strategia

Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ STRATEGIA ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ Αυτές...