Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών : Ηλεκτρονικές εκλογές παρωδία μέσα από τα γραφεία της Διεύθυνσης ΠΕ Εκπαίδευσης Αργολίδας

0

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Αυτή τη στιγμή στον ΣΕΠΕ Αργολίδας διεξάγεται διαδικασία «ηλεκτρονικών εκλογών» παρωδία!

Με αποκλειστική ευθύνη των παρατάξεων της ΔΗΣΥ και της ΔΑΚΕ, μέσα στα γραφεία της διεύθυνσης εκπαίδευσης έχει στηθεί μηχανισμός από στελέχη της διεύθυνσης που έχει την «ευθύνη» της διαδικασίας χωρίς παρουσία ούτε καν μελών του ΔΣ και δικαστικού αντιπροσώπου!

Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο ποιος ψηφίζει και ποιος όχι. Ακόμα και κατά τη διάρκεια των «διαδικασιών» ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει τα email των εγγεγραμμένων στην κατάσταση ψηφισάντων. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία  ταυτοποίησης του φυσικού προσώπου που ψηφίζει και πολλά ακόμα…

Καλούμε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή την απαράδεκτη διαδικασία και να ακυρώσει τις ηλεκτρονικές εκλογές, να καλέσει άμεσα όλα τα μέλη του ΣΕΠΕ να ψηφίσουν δια ζώσης. Εδώ και τώρα το ΔΣ της ΔΟΕ και όλες οι παρατάξεις να πάρουν θέση ενάντια στην διαδικασία παρωδία που διεξάγεται.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥS ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.