Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Θεσπρωτίας: Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκαν με  μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου  οι αρχαιρεσίες του νεοϊδρυθέντος Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού  Νομού Θεσπρωτίας.

Το κλαδικό Σωματείο  χαιρετίζει τη συμμετοχή των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες του, αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα ενός ισχυρού κλαδικού σωματείου που να συντονίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Οι νέοι και νέες από μικρά και μεγάλα επισιτιστικά καταστήματα που οργανώθηκαν στο Σωματείο τους το τελευταίο διάστημα, κόντρα στην ηττοπάθεια και στην αδιαφορία, αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στην οργάνωση της πάλης ενάντια στο μέλλον που ετοιμάζουν στην εργαζόμενη νεολαία, φέρνει αποτελέσματα στη δύσκολη και γεμάτη εμπόδια πορεία για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί άμεσα, για να οργανωθεί χωρίς χρονοτριβή ο αγώνας που μας ενώνει όλους ανεξαρτήτως ειδικότητας και σχέσης εργασίας με στόχο την διασφάλιση αξιοπρεπών όρων εργασίας, την αγωνιστική επίλυση των εργασιακών προβλημάτων, τη διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων κάθε εργαζόμενου. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Μπαίνουμε μπροστά στην προετοιμασία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας την 1η Μαη Κυριακή 10:00 πμ στην πλατεία δημαρχείου.

Περισσότερα

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο Μ. Παπαγεωργίου

Το συνδικάτο καθαριστριών Αττικής και περιχώρων καταδικάζει απερίφραστα την ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο...

Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που αγωνίζονται

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου,...

Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Νομού Θεσσαλονίκης: Για την κατάσταση στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε φέτος λίγες ώρες νωρίτερα για τους εργαζόμενους και το επιβατικό...