Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας : Ανοιχτή επιστολή στους εργαζόμενους της cosco

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι

Με τον αγώνα σας γεμίζετε περηφάνια όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας. Με την μαζικότητα και την αποφασιστικότητα που εξελίσσεται ο αγώνας σας για την υπογραφή ΣΣΕ, γεμίζετε με ελπίδα την καρδιά του κάθε εργάτη.

Είστε ήδη νικητές.

Επιβάλλετε στα Κινέζικα συμφέροντα της Cosco να αναγνωρίσουν το Σωματείο σας, το δικαίωμα σας να αποφασίζετε και να διεκδικείτε συλλογικά τους όρους και τις συνθήκες εργασίας.

Ο αγώνας σας, είναι αγώνας για να ζήσετε τα παιδιά σας σε καλύτερες συνθήκες, είναι τίμιος, δίκαιος, να είστε σίγουροι ότι θα τον επισφραγίσει η υπογραφή της ΣΣΕ.

Συνεχίστε και να είστε σίγουροι ότι θα αφήσουν τα «κινέζικα», όπως ήταν η πρόταση που σας έκαναν.

Συνεχίστε και θα αναγκαστούν να υπογράψουν την δική σας πρόταση, θα μιλήσουν, θέλουν δεν θέλουν, την δική σας γλώσσα.

Αδέλφια

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή για την αλληλεγγύη που έχουμε ανταλλάξει μαζί σας, για το γεγονός ότι βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο ανυπακοής, για το γεγονός ότι ανταμώσαμε σε κοινούς αγώνες.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας. Δηλώνουμε απλοί στρατιώτες στις αποφάσεις σας. Είμαστε διαθέσιμοι όπου και όποτε χρειαστεί.

Αδέλφια της Cosco είμαστε μαζί σας. Σάρκα από την σάρκα σας, ψυχή από την ψυχή σας.

Καλή αντάμωση στον δρόμο του αγώνα.

Στην ταξική πάλη βρίσκεται η ελπίδα.

Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Αντιφασιστική συγκέντρωση 18 Σεπτέμβρη στις 17.30 στο Κερατσίνι για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα! Αντιφασιστική συγκέντρωση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,  17.30, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΜΝΗΜΕΙΟ...

Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: Τέρμα στην απληρωσιά και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς στους εργαζόμενους της ΤΕΧΑΝ

Το Εργατ/κό Κέντρο Ζακύνθου στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ, που με τις...