Σωματείο Εργαζ. στην επιχ. ΣΕΛΕΚΤ ΣΕΡΒΙΣ ΠΑΡΤΝΕΡ Ν. Αττικής : Νίκη στον αγώνα των λιμενεργατών

Δημοσιεύτηκε στις

 Ο αγώνας των λιμενεργατών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας είναι και δικός μας αγώνας για την υπογραφή Σύμβασης στο χώρο δουλειάς μας! Είμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους, την απόφασή τους να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία μέσα από τη μαζική Γενική Συνέλευση του σωματείου τους ΕΝΕΔΕΠ.

Αυτή τους η απόφαση αποτελεί απάντηση στην προσπάθεια της COSCO και D-PORT  να «τρενάρει» την υπογραφή ΣΣΕ αξιοποιώντας μια σειρά προσχήματα και δικαιολογίες, την ίδια στιγμή που τα κέρδη της είναι προκλητικά και δυσθεώρητα κι έχουν πατήσει πάνω στον ιδρώτα και το αίμα των εργατών.

Όσες προσπάθειες όμως και να κάνουν οι εργάτες ξέρουν πολύ καλά πως ο μόνος δρόμος για να τα καταφέρουν είναι μέσα από τον οργανωμένο, μαζικό, συλλογικό αγώνα τους. Με την αλληλεγγύη και την ενότητά τους μπορούν να τα καταφέρουν. Γνωρίζουν ότι μέσα από τις δικές τους απεργιακές μάχες κατάφεραν την κατάργηση των κόντρα βαρδιών, την 5-άρα πόστα, τη δημιουργία Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας.                            

Γινόμαστε μια γροθιά μαζί τους, στηρίζουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία και απόφαση πάρουν για την κλιμάκωση τους αγώνα τους!

Καλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην απεργιακή φρουρά!

Η νίκη των λιμενεργατών ανοίγει το δρόμο για την υπογραφή ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και συγκροτημένα δικαιώματα!

Περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου: Συλλαλητήριο 18 Σεπτέμβρη στις 7μμ στο Δημαρχείο ενάντια στην αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Συλλαλητήριο την Πέμπτη18 Σεπτέμβρη στις 07 το απόγευμα στο Δημαρχείο ενάντια στην αποφυλάκιση του...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζ. ΨΝΑ Δαφνί: Μόνο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να υψώσει τείχος στους φασίστες και στο σύστημα που τους γεννά και τους...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ – ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΛΟΙ...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Να ανακληθεί τώρα η απόφαση για αποφυλάκιση του ναζί Μιχαλολιάκου

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στη συγκέντρωση που καλεί το Συνδικάτο Οικοδόμων...