Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Αν. Αττικής : Συνάδελφοι εργαζόμενοι στην COSCO είμαστε στο πλευρό σας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο και περήφανο απεργιακό αγώνα που δίνεται αυτές τις ώρες στο λιμάνι του Πειραιά, για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς σας.

Ο μεγαλειώδης αγώνας σας είναι αγώνας όλων των εργαζομένων της χώρας, είναι αγώνας που το περιεχόμενό του αγκαλιάζει όλη την εργατική τάξη που ζει μέσα στην ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια, χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις και μέτρα ασφάλειας και προστασίας της εργασίας σε μία σειρά κλάδους και εργασιακούς χώρους.

Ο περήφανος και δίκαιος αγώνας που δίνετε οι εργάτες της COSCO στις προβλήτες 2 και 3 στο λιμάνι του Πειραιά εμπνέουν και γεμίζουν με δύναμη όλη την εργατική τάξη της χώρας που με την αλληλεγγύη της θα δώσει την δύναμη να βγείτε νικητές.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στην COSCO είμαστε στο πλευρό σας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την στήριξή τους.

Η νίκη σας θα είναι νίκη όλων των εργατών.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...