Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή : Καλούμε όλους τους εργαζόμενους πιο αποφασιστικά να συμμετέχουν στην απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

Με απόφαση του Δικαστηρίου η Απεργία των Ελεγκτών και των τηλεπικοινωνιακών Εναέριας Κυκλοφορίας κηρύχθηκε παράνομη. Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση έχει προσφύγει στα Δικαστήρια ενάντια στην Απεργία στον ΗΛΠΑΠ και αναμένεται η απόφαση.

Η Κυβέρνηση στέλνει μήνυμα ότι θα είναι παράνομη κάθε απεργιακή κινητοποίηση από τους εργαζόμενους σε στρατηγικούς κλάδους της οικονομίας της χώρας μας.

Στηριζόμενη σε όλο το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και το οποίο εξοπλίστηκε ακόμη περισσότερο με το νόμο Χατζηδάκη, προσπαθεί να μας κάνει να σωπάσουμε και πιστεύει ότι μπορεί να φοβίσει τους εργαζόμενους.

Καταδικάζουμε αυτή την προσπάθεια Κυβέρνησης και Δικαιοσύνης και καλούμε όλους τους εργαζόμενους πιο αποφασιστικά να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Περισσότερα

Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος Αττικής: 20 Οκτώβρη εκλογοπολογιστική συνέλευση

Εργαζόμενη-ε στην κλωστοϋφαντουργία, τον ιματισμό, το δέρμα, τα βιομηχανικά πλυντήρια, τη στρωματοποιία, Σε καλούμε στην...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Καταγγέλλουμε την απόπειρα στοχοποίησης και τρομοκράτησης στρατευμένου

Καταγγέλλουμε την απόπειρα στοχοποίησης και  τρομοκράτησης στρατευμένου από βουλευτές  της ΝΔ  και του ΣΥΡΙΖΑ...

Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού – Δέρματος: Για το εργοδοτικό έγκλημα σε εκκοκκιστήριο στη Λάρισα

Η  (ΟΕΚΙΔΕ) εκφράζει την οργή και την αμέριστη θλίψη της για το νέο εργοδοτικό...