Ομοσπονδία Φαρμάκου : Για την συνάντηση με τους εργοδοτικούς φορείς για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 30/3 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η συνάντηση αντιπροσωπείας της ομοσπονδίας μας, ΟΕΦΣΕΕ, με τους φορείς των φαρμακοβιομηχάνων, ΣΦΕΕ και ΠΕΦ, για το ζήτημα της κλαδικής ΣΣΕ.

Στη συνάντηση αυτή η ΟΕΦΣΕΕ, κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση – σχέδιο, που είναι γνωστό στον κλάδο, για την σύναψη κλαδικής ΣΣΕ.

Κατά τη συζήτηση η εργοδοτική πλευρά παραδέχτηκε κατ’ αρχήν την ανάγκη ύπαρξης κλαδικής ΣΣΕ και δεσμεύτηκε μέχρι τις αρχές Μαΐου, να φέρει προς συζήτηση το δικό της σχέδιο – πρόταση.

Η ΟΕΦΣΕΕ  καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, προκειμένου να διεκδικήσουμε την υπογραφή μιας ΣΣΕ, που να ανταποκρίνεται στις σημερινές μας ανάγκες.    

Προχωράμε αποφασιστικά για την επιτυχία της απεργίας στις 6 Απρίλη και τη μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, στην Αθήνα 11πμ στο Σύνταγμα.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων – Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: 27 Μάρτη Όλοι στη Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ -ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ηρακλείου: Συμμετοχή στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη

Το σωματείο των Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου αποφάσισε την συμμετοχή του στην μεγάλη πανελλαδική...

Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας: Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο 27 Μάρτη στην πλ. Γεωργίου

Το Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου των...