Αλληλεγγύη στην Γενική Απεργία των εργαζομένων της Ινδίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του με την Γενική Απεργία των εργαζομένων της Ινδίας στις 28-29 Μάρτη.

Οι εργαζόμενοι της Ινδίας, έχοντας στην πρώτη γραμμή τα συνδικάτα μέλη της ΠΣΟ, κλιμακώνουν την δράση τους που προηγήθηκε με κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια και κλαδικές και τοπικές απεργίες προχωρώντας σε Πανινδική Γενική Απεργία για 2 μέρες στις 28-29 Μάρτη. Οι εργαζόμενοι της Ινδίας απεργούν ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Κυβέρνησης Μόντι διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων, του λαϊκού εισοδήματος, καθολική κοινωνική ασφάλιση κ.α.

Ο αγώνας των εργατών σε όλο τον κόσμο είναι κοινός για να μην πληρώσουν οι λαοί την κρίση, τους ανταγωνισμούς και τους πολέμους των μονοπωλίων. Και στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα προετοιμάζουν μαχητικά Γενική Απεργία στις 6 Απρίλη.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Ινδίας και εκφράζει την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στην διήμερη Γενική Απεργία των εργατών της Ινδίας

Περισσότερα

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο εργοτάξιο του Ελληνικού ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του Ελληνικού από το Συνδικάτο...

Συνέντευξη με τον Βασίλη Σταμούλη για την απεργία της Πρωτομαγιάς ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία της Πρωτομαγιάς έδωσε ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος...

Σε Ημαθία- Αλιβέρι –Λευκάδα το θέατρο από «Εργάτες για Εργάτες» με την παράσταση «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων»

Σε Ημαθία- Αλιβέρι –Λευκάδα το θέατρο από «Εργάτες για Εργάτες» με την παράσταση «Η...