Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Για την εισβολή αμερικανονατοϊκών σε δωμάτιο που διέμενε 14χρονη με την οικογένειά της

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων καταγγέλλει την απαράδεκτη εισβολή 4 αμερικανοΝΑΤΟϊκών,μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Τρούμαν, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια με την οικογένειά της. Οι Αμερικανοί εισέβαλλαν παραβιάζοντας την πόρτα του δωματίου όπου βρισκόταν εκείνη την στιγμή μόνη της η μαθήτρια και στη συνέχεια ξάπλωσαν στο δωμάτιο, ενώ τους φώναζε να απομακρυνθούν.

Αυτή η βίαιη πράξη δεν είναι η μοναδική στην περιοχή μας, αφού και στο παρελθόν  έχουν γίνει αντίστοιχα περιστατικά που έμειναν ατιμώρητα.

Φέρουν τεράστια ευθύνη η κυβέρνηση της ΝΔ και οι  προηγούμενες, οι οποίες έχουν δώσει γη και ύδωρ στους δολοφόνους των λαών και έχουν μετατρέψει την περιοχή μας σε  τσιφλίκι τους.

Δε θέλουμε τα αιματοβαμμένα χρήματα τους!!!!

Καταγγέλλουμε  το γεγονός και ταυτόχρονα την απαράδεκτη συμπεριφορά των αρχών που άφησαν ελεύθερους τους ΝΑΤΟϊκούς  και καλούμε τους εργαζόμενους να φωνάξουμε και να απαιτήσουμε:

  • Καμία ανοχή στους τραμπούκους του ΝΑΤΟ.
  • Να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι ΝΑΤΟϊκοί που ευθύνονται για την εισβολή και την τρομοκράτηση της 14χρονης μαθήτριας!
  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς!
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου!

 

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης της Λυρικής και του ΥΠΠΟ για τον τραυματισμό εργαζομένου

Την Κυριακή το απόγευμα Τεχνικός της Λυρικής που έκανε εργασίες στησίματος σκηνικού έπεσε από...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Για τη στοχοποίηση των φαντάρων

Γυρνάμε πίσω στις εποχές του μετεμφυλιακού κράτους; Ξαναζούμε εποχές χούντας; Αυτές μας θυμίζουν οι...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360 Connect και ΛΘ: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που διώκονται

Το Σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους στρατευμένους νέους, που εναντιώνονται και εκφράζουν...