Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Σάμου: Συμμετέχουμε στην πικετοφορία 4 Μαρτίου που καλεί η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο μας δε δέχεται να βρίσκεται κανένας λαός σε εμπόλεμη κατάσταση για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Δε δέχεται και δεν αντέχει τον πόνο που δημιουργεί ο πόλεμος στους λαούς. Δε δέχεται την αδικία για να πλουτίζουν κάποιοι σε βάρος των λαών. Ειδικά όταν αυτοί οι κάποιοι (κυβερνήσεις, ΕΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ρωσία) ξεσπιτώνουν λαούς από τις πατρίδες τους και οδηγούν τους υπόλοιπους στη φτώχεια. Δε δέχεται ο λαός μας να διαλέξει ληστή, να διαλέξει τραπεζίτη, εφοπλιστή, αφεντικό της μιας ή της άλλης πλευράς αυτού του ιμπεριαλιστικού πολέμου. Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, τους ενώνουν οι ίδιες ανάγκες και οι ίδιες αγωνίες. Μόνο αίμα, φτώχεια και προσφυγιά παίρνουν από τους ανταγωνισμούς και τον πόλεμο που κάνουν τα γεράκια του πολέμου.

Συμμετέχουμε την Παρασκευή στην πικετοφορία της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης. Συμμετέχουμε και ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους φορείς και τα σωματεία για να σταματήσει ο πόλεμος. 

Απαιτούμε:

  • Να σταματήσει τώρα ο πόλεμος! 
  • Κανένας φαντάρος σε αποστολή εκτός συνόρων! 
  • Απεμπλοκή της χώρας μας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! 
  • Να κλείσουν τώρα οι Ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές! 
  • Καμιά διευκόλυνση από ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία! 

Όλοι οι λαοί είναι αδέρφια μας και όλοι θέλουμε να ζούμε ειρηνικά κόντρα στα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών. 

Παρασκευή 4 Μαρτίου, 18.00: 

  • Στην πλατεία Δημαρχείου στο Βαθύ 
  • Στο εμπορικό κέντρο «Ερμής» στο Καρλόβασι

Περισσότερα

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Κέρκυρας: Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι δεν...

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Η ΟΓΕ στο πλευρό των εργαζομένων στα NOTOS

Η ΟΓΕ την Κυριακή 18 Γενάρη 2026 βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων στα Notos...

Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας: Έξω τα καζάνια του θανάτου από Πέραμα και Δραπετσώνα

Το παράρτημα του Πειραιά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο  που...