Σωματείο Εργαζ. Δήμου Πετρούπολης : Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν !

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου  Πετρούπολης καταγγέλλει την απρόκλητη και εκτεταμένη επίθεση της αστυνομίας με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων και των σωματείων  στους δήμους και το υπόλοιπο δημόσιο,  που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Φλεβάρη, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο κέντρο της Αθήνας, διεκδικώντας καμιά περικοπή τους επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας. Αποτέλεσμα της απρόκλητης επίθεσης να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Πρόεδρος του Σωματείου του Δήμου Πετρούπολης με οφθαλμολογικά προβλήματα. Καταδικάζουμε το γεγονός που αποδεικνύει ότι μας φοβούνται γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο.

 Οι εργαζόμενοι στους δήμους και τη περιφέρεια, οι καθαρίστριες σε υπηρεσίες και σχολεία, έδωσαν πρώτη μαχητική απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Απέδειξαν ότι τα χημικά της αστυνομίας είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις χλωρίνες και τα άλλα χημικά που εισπνέουν καθημερινά στην εργασία τους.

Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση και τους δημάρχους ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας φοβίζουν, αντιθέτως μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους τώρα να χτυπήσει γενικός ξεσηκωμός. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας ζωή με αξιοπρέπεια και όχι στη μιζέρια.

Όλοι στο μαζικό συλλαλητήριο των συνδικάτων και των φορέων στις 26 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα

 

 

 

Περισσότερα

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης: Κάλεσμα σε εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Κουβανικό Λαό 1η Μάρτη

Ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης σας προσκαλεί στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον κουβανικό...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών- Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφ. Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση 4 Μάρτη στο Εφετείο

ΌΛΟΙ στην συγκέντρωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 8.30 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας. Η πάλη...

Σωματείο Εργαζομένων ομίλου ΝΗΡΕΥΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Καμία ζωή δεν είναι αναλώσιμη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 12.00 πμ...