Οι προσυγκεντρώσεις για το Συλλαλητήριο 26 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Οι προσυγκεντρώσεις εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, συνδικάτων, συλλόγων και μαζικών φορέων για το συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη στο Σύνταγμα θα είναι στις 11 πμ στα εξής σημεία:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ομοσπονδίες και Σωματεία των κλάδων της Βιομηχανίας, Ναυτεργατικά σωματεία, λιμενεργάτες Cosco, λιμενεργάτες Πειραιά, σωματεία αστικών συγκοινωνιών, Εργατικά Κέντρα. Μαζικοί φορείς του Πειραιά, των Μεσογείων – Λαυρεωτικής και της Βορειοδυτικής Αττικής.

ΚΑΝΙΓΓΟΣ: Σωματεία των Κατασκευών, του Επισιτισμού – Τουρισμού, των Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής, του Χρηματοπιστωτικού, του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, των Δικηγόρων και των ΜΜΕ. Μαζικοί φορείς των Δυτικών, και Νοτιοδυτικών συνοικιών.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Ομοσπονδίες και Σωματεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας – Πρόνοιας, Σωματεία Εκπαιδευτικών, Σωματεία Καλλιτεχνών, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Συντονιστικό Αγώνα Μαθητών, Σωματεία Εργαζομένων στα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Κέντρα, Σωματεία των Δήμων, της Περιφέρειας και των Υπουργείων.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Ενώσεις Αυτοαπασχολούμενων. Μαζικοί φορείς των Βορείων και των Βορειοδυτικών συνοικιών της Αθήνας.

ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ: Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων. Μαζικοί φορείς του Δήμου της Αθήνας.

ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ: Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες γυναικών. Μαζικοί φορείς των Νοτίων και Ανατολικών συνοικιών.

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...