Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περάματος : Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Περάματος εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο και μεγάλο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ .

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων!

Την Τρίτη, 1 Φλεβάρη, η κυβέρνηση της ΝΔ, παρέδωσε «τελεσίγραφο» με το οποίο προτίθεται να απολύσει όλους τους εργαζόμενους μέσα στον Φλεβάρη και να πετάξει στο δρόμο εκατοντάδες οικογένειες διώχνοντας τους από τον οικισμό, ώστε να παραδώσει την επιχείρηση στους ιδιώτες χωρίς εργαζόμενους που θα έχουν δικαιώματα.

Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή. Αν σκοπός δεν ήταν το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων τότε ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας και μονάδες σαν την ΛΑΡΚΟ θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπηρετώντας την ευημερία του λαού. Αλλά οι Κυβερνήσεις διαχρονικά, συστηματικά προχώρησαν στην απαξίωση της επιχείρησης, στην φτωχοποίηση των εργαζομένων, στην υπερχρέωση της.

Και αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι τα Εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι εργάτες και οι αγώνες τους. Οι εργαζόμενοι με τον πολύχρονο αγώνα τους κράτησαν ανοιχτή τη ΛΑΚΡΟ , με όλους τους εργαζόμενους στην θέση τους σμπαράλιασαν ξανά και ξανά τα σχέδια Κυβερνήσεων, επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ , με όπλο τη μεγάλη αλληλεγγύη που εκφράστηκε από σωματεία και φορείς από όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να εντείνουν τον αγώνα τους ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για κλείσιμο του εργοστασίου , με απόλυση όλων των εργαζομένων .

Σε αυτόν το τιτάνιο αγώνα τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Περάματος δηλώνουμε αλληλέγγυοι με κάθε τρόπο. Είμαστε δίπλα σας!

Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να παραμείνει ανοιχτή

 

 

Περισσότερα

Δήλωση Γιάννη Τασιούλα, Προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ για τη συνάντηση της ΓΣΕΕ με την Υπουργό Εργασίας για τον...

Η τοποθέτηση της υπουργού Εργασίας για τον κατώτερο μισθό επιβεβαιώνει ότι ενισχύεται και αναβαθμίζεται...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Μεγάλη νίκη του αγώνα λιμενεργατ’ων της COSCO – Πλήρης ένταξη στα ΒΑΕ των λιμενεργατών στις προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ αναδρομικά από το...

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ,ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ και ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Συνάδελφοι, είμαστε περήφανοι που...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αττικής: Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων EFOOD / WOLT

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Αττικής χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους στις πλατφόρμες των...