Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Ψ.Ν.Α: Κάλεσμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε τον απεργιακό αγώνα των εργατών της COSCO και του σωματείου τους, που με την καθολική συμμετοχή τους επί ένα 24ωρο και κάτω από συνθήκες ωμής τρομοκρατίας της κυβέρνησης και της εταιρείας ( κλούβες με ΜΑΤ, Αύρες, Δυνάμεις του Λιμενικού κ.λ.π ), έδωσαν παλικαρίσια μάχη για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και επιβάλλαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τη συλλογική σύμβαση εργασίας, κάμπτοντας την αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας μέχρι τώρα. Είμαστε στο πλευρό τους.

Αυτός ο αγώνας, δίνει δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που αγανακτούμε από την πολιτική που εφαρμόζεται, από την εντεινόμενη ακρίβεια, από την κατάσταση που επικρατεί σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Οι λιμενεργάτες, δείχνουν το δρόμο που χρειάζεται να βαδίσουμε όλοι οι εργαζόμενοι, συσπειρωμένοι γύρω από τα σωματεία μας, με κριτήριο τα δικά μας συμφέροντα, στέλνοντας το νόμο Χατζηδάκη και τους αντεργατικούς νόμους των κυβερνήσεων στα σκουπίδια της Ιστορίας.

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...