“Έφυγε” από τη ζωή ο συνάδελφος Νίκος Αντύπας

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του σπουδαίου μουσικού, συνθέτη, ενορχηστρωτή, παραγωγού και δάσκαλου Νίκου Αντύπα που έφυγε από κοντά μας τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. Μία προσωπικότητα που άφησε το δικό της ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κλάδο.

Ο Νίκος Αντύπας μπήκε στην ελληνική δισκογραφία αρχικά σαν drummer, με τους ΙΩΝΑΘΑΝ, αργότερα με το σχήμα των SUNSET και ύστερα των διάσημων SOCRATES. 

Υπήρξε μία εμβληματική μορφή της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής δημιουργίας, ως μουσικός, ενορχηστρωτής και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών. Συνεργάστηκε με κορυφαίους καλλιτέχνες της Ελληνικής δισκογραφίας (Χ.Αλεξίου, Ά.Πρωτοψάλτη, Λ.Νικολακοπούλου, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Ε.Αρβανιτάκη, Γ.Σπάθας, Θ.Μικρούτσικος, Γ.Νταλάρας, Λ.Παπαδόπουλος, Μαρινέλλα, Ε.Βιτάλη, Γλυκερία, Δ.Μπάσης κ.ά.). Παράλληλα, ο Νίκος Αντύπας υπήρξε Πρόεδρος του Οργανισμού «Η Αυτοδιαχείριση».

Η κηδεία του εκλιπόντος δημιουργού θα γίνει την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης, στην Αθήνα.

Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στους λογαριασμούς της «Κιβωτού του Κόσμου».

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη του και στους οικείους του.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός: Οι επιθέσεις και οι συκοφαντίες τους θα πέσουν στο κενό

Και αυτό το ματς είναι στημένο… Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Υπουργός Εμπορίου της...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Οι μαθητές μας δεν είναι αριθμοί. Όχι στις συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων

Να σημάνει συναγερμός απέναντι στο παιδαγωγικό έγκλημα που συντελείται! Οι μαθητές μας δεν είναι αριθμοί!...

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 12 Ιούνη συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στο πάρκο Βασιλειάδη στη Καλλονή

 «Δεν θέλουμε επίτιμους δημότες, όταν αυτοί δολοφονούν μωρά»  Συγκέντρωση την Πέμπτη 12 Ιούνη, στις 7...