Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού – Συμπαράστασή στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και την συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Η τελεσίδικη απόφαση της Κυβέρνησης της ΝΔ να απολύσει εντός του Φεβρουαρίου όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και να διώξει τις οικογένειές τους από τον οικισμό επιβεβαιώνει περίτρανα ότι τα εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι αγώνες των εργατών αλλά οι Κυβερνήσεις και η διαχρονική πολιτική στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων που παραδίδουν τον ορυκτό πλούτο της χώρας και όλες τις υποδομές στους ιδιώτες-επενδυτές.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με την αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων θα κρατήσουν την επιχείρηση ανοιχτή όπως την κράτησαν τόσα χρόνια κόντρα στις αντεργατικές πολιτικές της απαξίωσης και της εγκατάλειψης όλων τις Κυβερνήσεις και την ΕΕ. Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να λειτουργήσει σήμερα προς όφελος του λαού και των εργαζομένων, να διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ  ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ  –  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...