ΕΚ Λαμίας – Όχι στο σχέδιο απολύσεων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!

Η ΣΦΑΓΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συναδελφισσες – συνάδελφοι

Η κυβέρνηση της ΝΔ, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να απολύσει μέχρι το τέλος του Φλεβάρη τους πάνω από χίλιους εργαζόμενους της εταιρείας.

Αυτή είναι η απαίτηση των “επενδυτών” που θέλουν να βάλουν χέρι στον πολύτιμο ορυκτό πλούτο της χώρας, “απαλλαγμένοι” από τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

Αφού λοιπόν όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις ακολούθησαν την πολιτική της απαξίωσης και υπερχρέωσης, η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να ολοκληρώσει το τελευταίο βήμα του εγκληματικού σχεδίου που υλοποιεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Όμως λογαριάσει χωρίς τους εργαζόμενους που με τον παλικαρίσιο αγώνα τους και τη αλληλεγγύη όλου του λαού κατάφεραν να κάνουν κουρελόχαρτα τα σχέδια τους!

Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσει αυτή η αλληλεγγύη από όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής!

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας θα πρωτοστατήσει για να μείνει στα χαρτιά το σχέδιο – κρεμάλα της κυβέρνησης.

Μαζί με όλα τα συνδικάτα θα απαντήσουμε δυναμικά, θα στηρίξουμε κάθε αγωνιστική απόφαση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ!

Όχι στο σχέδιο απολύσεων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ!

Να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα τους!

                                                           ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Κάλεσμα σε σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, Σωματείων 10 Ιουλίου στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, καλεί την...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Ποιος και γιατί γίνεται χαλί στα πόδια του κυβερνητικού συνδικαλισμού

Πριν λίγες μέρες η Δ.Α.Σ. (το ψηφοδέλτιο που στηρίζουν οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. κατέκτησε...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Για τη σύσκεψη Εργατικών Κέντρων Στερεάς που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ...