Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πρωτοβουλία του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη πρωτοβουλία του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου και των γύρω χωριών, που 3 μήνες μετά από τον καταστροφικό σεισμό, ο λαός μετράει ακόμη «συντρίμμια» και τεράστιες απώλειες στο εισόδημα και στις περιουσίες του. 

Το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων προχώρησε στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών προσωπικής υγιεινής και παιχνιδιών για μικρά παιδιά. Δεκάδες μισθωτοί και ασκούμενοι δικηγόροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και συνέβαλλαν στη συγκέντρωση πολλών τροφίμων, παιχνιδιών και ειδών προσωπικής υγιεινής που παραδόθηκαν στη Συντονιστική Επιτροπή Σεισμοπλήκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

Το Σωματείο, σε ανακοίνωση του, τις ημέρες που ήταν σε εξέλιξη η πρωτοβουλία αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους ανέφερε: 

«Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους σεισμόπληκτους. Στηρίζουμε τον αγώνα του λαού να μείνει στον τόπο του, να τον χτίσει καλύτερο απ’ ότι πριν. Σ’ αυτό το πλαίσιο, συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και παιχνίδια για μικρά παιδιά. Ιδιαίτερα σήμερα, αυτές τις μέρες, τρεις μήνες μετά, που τα προβλήματα όχι μόνο δεν επιλύονται, όχι μόνο παραμένουν, αλλά επιδεινώνονται. Το Σωματείο μας έδειξε με την παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας πως η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα δικά μας όπλα. Και αυτή τη φορά θα αποδείξουμε πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!» 

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Να σταματήσουν οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

Όλοι στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στη 1:30μμ Στηρίζουμε...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: 20 Οκτώβρη γενική συνέλευση

Το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας συνεδρίασε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Αλληλεγγύη στο ΕΚ Πάτρας

Την ώρα που τα συνδικάτα δίνουν καθημερινά  τη μάχη για την οργάνωση των εργαζομένων,...