Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας – Εδώ και τώρα να παρθούν πίσω οι διαγραφές των τριών συνδικαλιστών της ΕΤΕΚΤ

Δημοσιεύτηκε στις

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ETEKT

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΤΕΚΤ (Ένωση Τεχνικών Κινηματογράφου – Τηλεόρασης) που προχωρά στις διαγραφές μελών και εκλεγμένων συνδικαλιστών γιατί όπως λένε πάνε κόντρα στις «λογικές» της πλειοψηφίας και έχουν το θάρρος να λένε την δική τους άποψη, να ασκούν κριτική.

Κομμάτι της λειτουργίας των ζωντανών σωματείων, είναι να εκφράζεται η αντίθετη γνώμη σε οργανωτικά ζητήματα, ιδεολογικά, πολιτικά. Αν νομίζει η πλειοψηφία του Δ.Σ. που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι με αυτό τον τρόπο θα ξεμπερδέψει με τις αντίθετες και μάλλον «ενοχλητικές» φωνές για αυτούς, για να επικρατήσει η δική τους γραμμή μέσα στους χώρους δουλειάς, για να περάσει ο συμβιβασμός και η μοιρολατρία είναι βαθιά γελασμένοι. Αυτές τις πρακτικές που θυμίζουν παλαιότερες εποχές, οι εργαζόμενοι, το λαϊκό κίνημα συνολικά τις έχει καταδικάσει στο παρελθόν, αυτό θα πράξουν και τώρα.

Περισσότερα

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...