Nαυτεργατικά Σωματεία: Nα παρθούν τώρα πίσω όλες οι διαγραφές των συνδικαλιστών της ΕΤΕΚΤ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ καταγγέλλουν τις αντεργατικές μεθοδεύσεις, που εφαρμόζονται από την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΤΕΚΤ (Ένωση Τεχνικών Κινηματογράφου – τηλεόρασης). Σε μία, χωρίς προηγούμενο πρακτική, οι σύμβουλοι –  μέλη της ΕΤΕΚΤ που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και έχουν την πλειοψηφία, προχωρούν σε διαγραφές μελών του σωματείου, καθώς και εκλεγμένων συνδικαλιστών, με πρόσχημα ότι διαφωνούν ή έχουν άλλη ιδεολογία ή έστω ασκούν κριτική στη διοίκηση!

Αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές του παρελθόντος, τις έχει καταδικάσει το κίνημα στην πράξη και δεν μπορούν να αναβιώνουν σε κανένα φορέα που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους.

Απαιτούμε, να παρθούν τώρα πίσω όλες οι διαγραφές των συνδικαλιστών της ΕΤΕΚΤ και να σταματήσουν αυτές οι αναχρονιστικές μεθοδεύσεις, που μόνο στόχο έχουν τη «φίμωση» και την απομόνωση κάθε φωνής που αντιστέκεται και διεκδικεί.

Περισσότερα

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...