Εργατικά και Συνταξιουχικά σωματεία Καβάλας – Να αποχωρίσουν τώρα τα ΜΑΤ και η Αστυνομία από τα πετρέλαια Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στις

Να αποχωρίσουν ΤΩΡΑ! τα ΜΑΤ και η Αστυνομία από τα πετρέλαια Καβάλας

Tα σωματεία συνταξιούχων του ΙΚΑ Ν. Καβάλας ¨Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ¨ , του Δημοσίου, της ΒΦΛ, του ΟΑΕΕ του ΝΑΤ, τα εργατικά σωματεία  των Οικοδόμων, των Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών υπαλλήλων και Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Καβάλας καταγγέλλουν, την συνεχιζόμενη αυταρχική επίθεση της εργοδοσίας της ¨ENERGEAN¨ παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων, παίρνοντας αέρα από τον νόμο Χατζηδάκη και στέλνοντας για άλλη μια φορά τα ΜΑΤ και την Αστυνομία στον χώρο των εγκαταστάσεων, σέρνοντας με μηνύσεις στα δικαστήρια τους εργαζόμενους που περιφρουρούν τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις και την διάλυση δικαιωμάτων που με αγώνα έχουν κατακτήσει.

Η  αυταρχική προσπάθεια της εργοδοσίας βρίσκει πρόσφορο έδαφος στη  στήριξη της κυβέρνησης διαλύοντας κάθε κεκτημένο, αλλάζοντας συθέμελα τις συμβάσεις τους,  στοχεύοντας στην ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων προκειμένου να αυξήσει την κερδοφορία της.

Καλούμε κάθε μέλος των σωματείων μας και τον λαό της Καβάλας να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των αγωνιζόμενων συναδέλφων μας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει !

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες συνάδελφοί μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚ. 2021

ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ 5.30μμ

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Να ανακληθεί η συνδικαλιστική δίωξη σε βάρος της ταμίας του Σωματείου Εργαζομένων ΨΝΘ Μ....

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη -Επιτροπή ειρήνης Βόλου: Ανακοίνωση για τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Επιτροπή ειρήνης Βόλου...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής: 6 Οκτώβρη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας

Πιο πολλοί – Πιο δυνατοί. Ισχυρό Σωματείο ισχυροί εργάτες. Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας....