Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών & Ναυαγοσωστικών : 11 Δεκέμβρη θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 11 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και από τις 07:00 έως τις 20:00 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του κλάδου μας στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΔΗΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19  ΠΕΙΡΑΙΑ), προκειμένου να εκλέξουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο και θα μας εκπροσωπεί για τα επόμενα 3 χρόνια.

Πρέπει όλοι να ξέρουμε ότι μία μεγάλη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, ενεργοποιεί μηχανισμούς που διευκολύνουν την επίλυση προβλημάτων του κλάδου.

Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι όλοι ικανοί και εξαιρετικοί συνάδελφοι και είναι σίγουρο ότι όσοι εκλεγούν θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα αλλά και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που θα προκύψουν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, που είναι αρκετά και βασικά στο χώρο μας.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία, η εκλογική σειρά ή ο αριθμός των σταυρών που θα αποκομίσει ο κάθε υποψήφιος, αλλά βασικότατο ρόλο θα παίξει η διάθεση και η θέληση του για προσφορά και συμμετοχή στα κάθε λογής προβλήματα και εργασίες που καθημερινά προκύπτουν.

 Δεν περισσεύει κανένας λοιπόν, όλοι μαζί θα συναποφασίζουμε στα απλά αλλά και στα κρίσιμα ζητήματα, σε ανοιχτά Διοικητικά Συμβούλια όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Καλούμε λοιπόν, όλους ανεξαιρέτως, τους συναδέλφους να παρακάμψουν κάθε είδους δυσκολίες ή και πίεση μη συμμετοχής από οποιονδήποτε, και να προσέλθουν να καταθέσουν την άποψη τους μέσω της κάλπης.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 22 Μάη συνέντευξη τύπου έξω από το Κέντρο Υγείας

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου...

Σωματείο Εργαζομένων DEMO: Για τη δολοφονία συναδέλφισσας

 Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων DEMO εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Υπόμνημα των εργαζομένων της πλωτής γέφυρας Λ

Σε σχετικό υπόμνημα που λάβαμε από τους υπογράφοντες υπάλληλους της Περιφερείας Ιονίων Νήσων και...