Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου : Για τη λειτουργία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

Δημοσιεύτηκε στις

Η 2η χρονιά λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης εδώ και λίγες εβδομάδες είναι γεγονός, καθώς τα μαθήματα της φετινής χρονιάς έχουν ξεκινήσει, με βάση το πρόγραμμα που είναι συνημμένο στο παρόν δελτίο τύπου.

Η συμμετοχή μαθητών αναδεικνύει τόσο την σημασία όσο και την αναγκαιότητα των μαθημάτων αλληλεγγύης με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου και την στήριξη των εκπαιδευτικών, στο σημερινό σχολείο που βάζει όλο και περισσότερα εμπόδια στα παιδιά των εργαζομένων και βιοπαλαιστών να μορφωθούν ολόπλευρα και δωρεάν.

Τονίζεται πως οι εγγραφές μαθητών δεν σταματούν. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά για πληροφορίες στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου και στους υπεύθυνους του  ΛΦΑ τηλεφωνικά στα 2242022394, 6970994079 και 6947554752, καθώς και με email στα [email protected] και [email protected].

Τέλος, απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να ενισχύσουν  με την συμμετοχή τους το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, ώστε να μεγαλώσει ο αριθμός των προσφερόμενων μαθημάτων, αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από τα δεδομένα που δημιουργούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...